Tid för tanke

Go kväll på er!

Det blev en sen kväll i stugan precis som igår,  men vad gör det när man har härliga kunder . Tack <3

Ger mig alltid en liten stund av reflektionen av dagen, innan jag låser dörren till stugan och tar på mig mina tofflor och traskar hemåt.
Jag mår bra av att stanna upp och tänka igenom hur dagen blev.
En utav samtalen i stugan denna veckan har varit att utmana sig själv och töja på sina gränser och vilken kick och energi det ger. När man vågar göra det där lilla extra som man annars inte gör eller det där man funderat på länge att göra men inte riktigt kommit till skott med.

Vad det nu än är, kanske att ta sig ett dopp i havet en kall vårdag, bara för att känna hur det känns ( ååå… jag riktigt ryser i kroppen bara att skriva om det, jag är en riktigt badkruka ;) )  eller att ringa det där samtalet mm…

Vad funderade du på när du läste det här ?
Kom det upp något i tanken med en gång?  att det där skulle jag ta och göra.
Ett tips!
Ta tag i den och utmana dig !

I mina tankar dök det upp hur jag ska fira mina 5 år i stugan.
För det måste ju firas på något sätt. Blir till att utmana mig att hitta på något tokigt , både för mig och för er kunder.

Nu väntas lite kvällsmys i soffan innan sömnen i ögonen kommer.

Kram Erika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>