Så det kan bli :)

Hej mina vänner !
Nu var det en stunds sen jag bloggade och sen jag mötte er här.

Våren är på gång , det känns i luften och det våras i kroppen när man sticker ut näsan på morgonen.
Jag väntar på att det ska knoppas i buskarna och gräset ska börja få den härliga gröna färgen och all härlig fågelkvitter. Nån mer som väntar på detta ?

Idag har jag startat upp en ny grupp i mindfulness i Kungsbacka. Lika spännande varje gång när man möter nya människor, gillar nya möten. Höra om andras livshistorier och att kunna vara en hjälpande hand med att dela med mig av vardagsövningar som stärker en i vardagens alla prövningar.
Jo tack ;) det gick bra i gruppen. Rösten höll, har varit hes i ett par dagar ,så jag var orolig över att jag inte skulle höras.
Men det första jag gör är att hälla ut min fulla vatten glas som jag hade placerat precis framför mig . Rakt över mina papper och över min mobil.
Ja så kan man också presentera sig ha ha… med att bara vara sig själv , det har nämligen väldigt lätt för att bara hända saker omkring mig.

Tack och gonatt <3

Kram Erika

En reaktion på “Så det kan bli :)

  1. Suss

    Idag var det riktig vårkänsla i luften och visst väntar vi på mer vår men för mig får det gärna gå sakta. Spännande början du fick på din presentation ;) Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>