Semester

Ja det är nog många med mig som har semester nu.

I år kunde jag välja själv när jag ville ha eller om jag skulle ha någon. Beslöt mig lätt för semester skulle jag ha och de veckor som mannen i huset skulle ha.

När man jobbar i vården är det ju tidig eller sen semester att välja på . Nu tycker jag det känns lyxigt att kunna välja. Är ju tjänstledig från min tjänst i kommunen för att jobba i min stuga på heltid . Trivs som fisken i vattnet .

På tal om vatten där jag befinner mig nu på semester , har det regnat hela dagen men det gör ju inget , har tak över huvudet och det är varmt o gott i vagnen. Grannen bredvid sitter under en presenning och har ett litet tält att krypa in i . Så jag ska inte klaga .

Man får tid att reflektera och trots att man inte är hemma och semestern är på gång , kan jag inte slita tankarna från min verksamhet. Småler att jag känner och tänker så för jag trivs med det jag håller på med , idéer ploppar upp , då måste penna och papper fram , å tänk att det har jag nästan alltid med mig .

Va rädda om varandra ❤️

kram Erika

”det här inlägget testar jag o gör över min telefon , får se om det funkar ”

En reaktion på “Semester

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>