Livet här & nu

Ingen har väl undgått att höra stormen Egon i helgen när han hälsade på. Tycker det är lite stressigt att höra vinden i vina i trädtopparna.
Men om man bortser från det, har helgen varit lugn och skön. En helg när vi tagit dagen som den kommit, det finns ju alltid något att sysselsätta sig med så lite har vi nog allt fått gjort, men ingen stress har förekommit förutom Egon då ;)

Avslutar nu helgen framför tv:n med en kopp te , måste ju ladda inför veckan som kommer. Nu är det andra veckan som börjar för mig med bara jobb hemma i stugan. Om ni visste vad lyxigt detta känns , njuter i fulla drag. Jag är lycklig :) tror nog de andra i soffan bredvid mig tycker det är skönt att ha mig på hemmaplan med mitt jobb.

16371_941970805829459_5653899177823604061_n

Vad händer nu i veckan då ?
På söndagkvällarna lägger jag in på facebook vilka tider som är lediga i veckan, så kika gärna in där.
På Onsdag börjar jag med en meditations kväll, ser framemot det att ta hand om de som kommer hit, att de ska få en härlig kväll och till nästa helg har jag helgöppet .
Premiär för det .
Känns bra att kunna erbjuda behandlingar även på helgerna . Jobbar man hela veckan kan det ju vara svårt att få tiden att räcka till och att få en tid.

Skulle du kunna tänka dig att ta en behandling på en helg ?

Nu är det ju bara en helg i månaden som jag har tänkt att ha öppet , en bra början i alla fall. Vi får se om det blir populärt , då kan jag tänka mig fler helger.
Meditationskvällarna vet jag redan nu att jag kommer fortsätta med, magkänslan säger mig det.

Ha en fin vecka <3

Kram Erika

5 reaktion på “Livet här & nu

 1. Emma

  Hej Erika!

  Jag tycker det är en väldigt bra idé att ha öppet en helg i månaden och sedan se hur det utvecklar sig. Själv skulle jag kunna tänka mig att ta en behandling en helg, för min del nog hellre det än en vanlig veckodag.

  Kram!

  Svara
 2. Pia

  Smart att testa lite nya grepp och se hur de faller ut. Skulle mycket väl kunna tänka mig behandlingar på helgerna. Meditation går jag på hos Ann, Medicinewoman, en gång i månaden. Så härligt med gruppmeditation, i synnerhet när det är trummeditationer.
  Ha en fortsatt fin dag!
  Kram

  Svara
 3. The Place To Be

  Ja men fy hörde att det stormade rejält! Vi har också haft blåsigt men inte alls som ni.

  Helgöppet låter som en mycket bra service! Synd att jag bor så långt bort!

  Kram Malin

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>