Utmaning

Börjar dagen med att skotta snö utanför dörren,
önskade igår att det skulle vara lite ljusare och med snö på morgonen blev det ljusare, fick gehör med en gång med min önskning. Tankens kraft är mäktig.

Jag hoppas på många eller några fina vinterdagar i Januari. Solen ska skina och några minusgrader vore toppen. Blir så underbart att filosofera under promenaderna då.
Att röra på sig är så viktigt och man mår så bra efter åt, tror nog att det är många med mig som håller med.
Jag mår toppen i alla fall.
På fb har de en utmaning om att få in 100 pass innan midsommar, självklart utmanar jag mig själv i detta, en liten sporre att få röra på mig ännu mer . Om det nu inte blir 100 pass så blir det vad det blir, jag har i alla fall försökt. Bara man har roligt och inte sätter detta som ett tvång, lagom är ju bäst :) Ikväll fick jag till en promenad i pannlampans sken :) så nu har jag 4/100 men känner jag mig rätt så ger jag mig inte innan jag passerat 100 gånger . Ja vi får se till midsommar. Kanske finns någon mer som antar utamingen?

Men hur har jag nu haft det på jobbet idag då ?
Ja som alltid, känns det bra att låsa upp dörren på morgonen och mötas av ett rum som är rofyllt & lugnt och en känsla som kommer i mig att det blir en bra dag.
Det är något jag strävar efter, att kunden ska kunna känna lugn och ro när de stiger in i stugan. Men jag tror nog att de flesta känner så , jag hoppas på det i alla fall.
Nä nu är klockan mycket och en ny dag väntas imorgon.

Kram Erika

En reaktion på “Utmaning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>