Nya äventyr <3

Jul helgerna är över för denna gång
och vi går mot ljusare tider och mot våren , ser framemot det och att dagarna blir längre.

Ikväll har jag varit och lyssnat på julmusik i kyrkan.
Vad jag gillar att sitta i min lilla värld och bara lyssna på ljuv musik, är som balsam för själen, att få vila tanken och att få tanka ny härlig energi av ljuv julmusik.
Tror på att man ska omges med musik man gillar . Har ni känt någon gång ,hur det riktigt vibrerar i kroppen när musiken tar tag i en och man riktigt smälter av musikglädje.
Funderar på att kanske eventuellt gå med i en kör och få den där musikglädjen varje vecka men får nog tänka lite till på det.
Ja vem vet snart kanske jag står där och sjunger för full hals.

Är inne i en förändringsfas om man nu kan kalla det så ha ha … ”nytt jobb” att vara min egen chef.
Känns spännande att vilja ändra sin arbetssituation. Vill inte sitta där en dag och ångra att jag inte prövade att ta steget fullt ut med min lilla verksamhet.

Men imorgon känns det som det börjar på allvar :) dagen är fullbokad och jag vet att jag kommer att ha roligt och att det blir en givande dag . Häng med mig på mitt äventyr framöver.

Kram Erika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>