Energi

Vaknade upp idag med träningsvärk i mina ben , en skön känsla och en glädje inombords att man nu är igång igen med spinningen.
Jag är så nöjd och glad med att cykla , sitta där och benen trampar på, lyssna på den medryckande musiken som strömmar från högtalaren och ledaren som ger instruktioner och heja rop . Ett två ett två……upp till position 2 position 3….

Med lycka sitter jag där och trampar till musikens takt och svetten rinner av mig . Det enda som finns i ens tanke och kropp under en timme, är att jag ska ta mig igenom detta pass. Allt annat finns inte i ens värld då.

Tror att det finns många med mig som känner längtan till att träna, man får så mycket energi och man blir så pigg.

Mannen i huset gör mig sällskap till passen och tillsammans ska vi ta oss till vårat mål, Halvvättern 2015 .

1006130_627016713990338_1886188366_n

Kortet är taget efter förra halvvättern 2013.
Om ni visste var nöjd jag var :)

Kram Erika

3 reaktion på “Energi

 1. Min Lilla Kokvrå

  Träningsvärk är en skön känsla, om den inte är allt för svår, och att ha ett mål med denna värk känns också bra. Målet med min träning är mest att jag ska vara pigg och glad, må bra helt enkelt, men kanske jag skulle ta och sätta upp ett mer långsiktigt mål. Vårruset var länge sedan jag deltog i. Kanske det ska bli mitt mål. Kram Birgitta

  Svara
 2. Sandra

  Visst är den där möra känslan härlig!! Spinning är kul man svettas verkligen! Kul med ett mål, tror garanterat att ni klarar Vättern!!!
  Jag tar åt mig ditt tips i förra inlägget… här är det verkligen rusning i vardagen och en 10 åring som är någonslags pre-teenager gör mig riktigt tokig ibland!

  ha en fin kväll

  Kram Sandra

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>