Sång gör mig glad

Hej!

Söndag kväll och jag andas ut efter en fin helg och jag känner mig laddad för kommande vecka.
I eftermiddag och kväll har jag varit och sjungit i kyrkan och det är som balsam för själen. Att få vara precis i stunden och att få ta och höra varje ton och not får mig att inte kunna tänka på något annat precis just då. Man blir ett med stunden och musiken.

För visst är det så att livet går med en rask fart och tempot är uppskruvat, man ska hinna med allt. Man ska ha det på ett visst sätt, man ska vara klädd och helst hinna umgås med alla mm..
Men vem har sagt att det är det bästa och rätta .

Ju äldre jag blir, ju mer ro och mer ”det struntar jag i” kommer fram i mig mer och mer. Jag är som jag är och det är jag stolt över. Därför är det så viktigt att göra det som känns rätt för mig i stunden. Jag tror att det är många som håller med mig och strävar sig dit.

Mer sång och musik <3

Vill dela med mig av en låt som jag gillar <3

Klicka här

Kram Erika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>