Söndagslunk.

Välkommen November!

Idag har jag inte gjort många knop. Om ni visste vad skönt det har varit. Ibland måste man få tillåta sig att bara få vara och göra det där man går och längtar efter på veckorna att få slappa och det har jag verkligen fått göra idag.
Dra benen efter sig ,dricka kaffet långsamt, sitta och låta tanken få komma och gå.
Ja min lista kan bli hur lång som helst av må bra saker jag har gottat mig i idag.
Hur har din dag sett ut?

Men nu är jag laddad för veckan och för november månad.
Spännande saker är på gång och roliga nya utmaningar.

Önskar er alla en fin vecka och va rädda om varandra!

Kram Erika

12200721_1129417577083580_1023702733_n

4 reaktion på “Söndagslunk.

  1. Ruth | HungryHeart.se

    Det är så otroligt viktigt att man får ta sig tid att ta det lugnt. När folk säger att de har svårt att ”inte göra något nyttigt”, så tänker jag att det faktiskt är hur nyttigt som helst att bara vara.

    Svara
  2. Suss

    Skönt med såna där lugna dagar, men bara ibland tycker jag ;) Spännande med november för dig då, jag ser fram emot julpyntet i slutet av månaden. Kram

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>