Hantverk

Har idag besökt Nusnäs , där de gör de vackra dalahästarna , vilket hantverk.

Här gäller det att både ha penseln och morakniven rätt. Säkra på hand täljde de hästen och målade så perfekt och allt såg så enkelt ut. Men förstår att det ligger många timmars och dagars träning bakom det , för att det ska se så enkelt ut.

Men det är väl så att vad man nu än håller på med , blir man ju duktig på det . Alla kan vi något och något som vi är kungar på .

Funderar på vad jag är kung på jag är ju bra precis som jag är , men att ta hand om människor och att de ska känna sig omhändertagna och få energi att orka möta vardagens alla sysslor . Det är jag bra på .

Vad är du kung på ?

Tror att det är viktigt att man möter sig själv, inte dömmer sig själv utan berömmer sig själv.

Avslutar dagen med en stor känsla av tacksamhet och med orden

”jag är bra precis som jag är ”

Kram Erika

3 reaktion på “Hantverk

  1. Laila

    Ja vi är nog alla precis som vi är. :-) Själv har jag alltid intalat mig att vara en medelmåtta i allt. Så kung….nä….men kanske är man lite kung i något, frågan är bara vad. :-) Man är ju funtad så att man vill inte framhäva sig själv utan bara smälta in, tråkigt nog kanske. :-) Tål att fundera över den frågan. :-) Kramizz Laila

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>