Det värmde

När jag bestämde mig för att pröva att jobba med mitt företag här hemma på heltid, visste jag nog inte hur roligt det skulle bli.
Att kunna få styra över min tid och göra det jag brinner för på heltid. Om ni visste vad jag myser om dagarna.

För fyra år sedan började jag min resa med min stuga här hemma på gården.
9 Maj 2011 tog jag emot min första kund i stugan.
Minns att jag var så lycklig att ha eget.

Jag lyssnade inte på de som sa, tror du att det går att ha en stuga med mottagning och att det är någon som åker ut hit för att få massage . Nu bor vi ju en bit ut på landsbygden givetvis, men jag valde att lyssna på min inre röst som sa : Gör det, du klarar det.

Ja fyra år senare lever jag på det, kanske blir jag inte jätte rik på det.
Men rik på glädje och lycka att få göra det jag gillar,
att få ta emot och pyssla om er kunder.

Ny mapp (3)
Idag fick jag pyssla om en äldre dam som fullständigt gillade taktil massage, att ge henne den där rogivande timmen att få lämna omvärlden för en stund  , få nya krafter och energi att orka mer i vardagen.
Se dom där glädjefyllda och lysande ögonen som hon hade när hon begav sig hemåt igen, gjorde mig så lycklig och en tro på att fortsätta med det jag håller på med.
Och hennes ord till mig när hon gick genom dörren: Du har så varma goa händer och jag känner mig fylld av varm energi Tack Erika!

Dom orden gjorde min dag och det värmer mig fortfarande så här sent på kvällen.

Kram Erika

2 reaktion på “Det värmde

 1. Pauline

  Jag som har varit med en bit på resan – sedan 2010 när vi sågs på anhörigstödet – vet hur glad du har varit för det här. Vi åkte till dig, min dotter och jag, när du ”flyttade hem” verksamheten. Vi var hos dig redan innan stugan anlänt… och det jättemysigt!
  Vi alla borde lyssna mer på oss själva, så som du gjorde. Strunta i vad andra har för invändningar. För om du inte prövat så vet du ju inte om det fungerar.
  Stunderna i din stuga är så givande på många sätt, inte bara för dina goa händer :-) Att prata bort en stund och ompysslad är mycket värt. Och vägen till dig – den är härlig under alla årstider. Jag ser växlingarna. Mest njuter jag när jag åker hem, avslappnad och varm i hjärtat. Ibland tankfull. Med väckta livsandar.
  Om du visste vad jag är glad för dig och din lilla röda stuga med olika inramning framför dörren :-) <3
  Kram och god fortsättning!

  Svara
 2. hönapöna

  Fint att få möjligheten att göra det man vill… jag älskar mitt jobb, men tänker att jag kanske någon dag skulle vilja göra det där andra som man går och funderar på.
  Fin helg till dej!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>