På väg….

Fredag och 1 Maj.
När det är fredag är det fotoutmaning inne hos fröken foto och
dagens tema är ”På väg”

Igår firade vi Valborg här hemma på gården med att ha vårat egna lilla ko släpp, med våra två kossor.
På väg ut i det fria släpptes de på grönbete. Pia hade bråttom ut från ladugården medans Fia tog det lilla lugna med att upptäcka världen som fanns utanför dörren, varför ha bråttom.
Väl ute på åkern, sprang de lyckliga och fria och hela världen framför sig.
Fick mig att känna mig så där lycklig själv och en tanke slog mig att man har tillfällen i livet eller rätt ofta som tanken slår mig att jag skulle vilja springa ut genom dörren och bara gör glädjeskutt och ropa av lycka men grannarna skulle nog börja undra vad som händer borta hos oss ha ha….

Mer Glädjeskutt åt folket !

Ny mapp

Kommer att få uppleva ett kosläpp till inom en vecka. Grannarna på Frugårdens kött ska ha kosläpp och alla deras kor är på väg ut idet fria och jag är inbjuden att få vara med , nu ska jag inte springa i kapp med kossorna och jubla. Ni kan vara lugna :)
Jag ska ha ett litet bord och visa upp mig.
Göra lite reklam för mitt företag Erikas Taktila stunder.

Önskar nu alla en skön Maj!

Kram Erika

Ps. Kom på ko släppet den 9 Maj .
Jag kommer att ha fina erbjudanden Ds.

7 reaktion på “På väg….

 1. Fröken Foto

  Jaaa!!! Mer glädjeskutt åt folket! Bra sagt *ler*
  Kosläpp! Det har jag aldrig varit på. Får kolla in tiden, har en fotografering att ta hänsyn till också :)

  Fin helg till dig vännen och tack för att du är med.

  kram kram Malin

  Svara
 2. Birgit Carlsson

  Jag som granne skulle nog inte reagera så mycket över att se Erika fara ut i glädjeskutt, hon är ju sådan och det hoppas jag att hon ska fortsätta att vara. Kossorna är fina och dem kan vi också njuta av att se. Kommer det några småkossor framöver så kommer vi att kika ytterligare lite extra på dem!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>