När lugnet infinner sig <3

För några månader sen gick livet i full fart, jobb på servicehuset och massage jobbet upp till det . Ibland kan det bli för mycket av det goda och hjulet bara rullar på. Det bara är och man hinner inte med sig själv och framför allt det lugna goa livet som jag har som måtto hinner man inte njuta av.
Det är bara en själv som kan bestämma över sig själv och göra något åt situationen och så är det ju i alla lägen. Man är sin egen chef.
Nu några månader senare är beslutet taget och jag ska bara jobba med min verksamhet, satsa fullt ut på det. Lägga all min energi och glädje på Erikas Taktila stunder .
Å vad jag längtar till Januari 2015 då jag öppnar dörren till stugan och kan känna nu är det här jag ska jobba till 100 % och det är inte många dagar kvar.

Är i full gång med planering och erbjudande som ska ske i Januari, trots att det är lördag kväll så gör det ingenting.
Förstår ni hur jag längtar , en dröm som ska bli verklighet. Tror och vet att 2015 ska ge mig glädje och lycka i stugan.

Annars har dagen varit lugn o go med shopping med dottern och ikväll njuter vi av go mat och lugnet som har infunnit sig.

Kram Erika

2 reaktion på “När lugnet infinner sig <3

  1. The Place To Be

    Grattis vad kul!!! Det är en härlig känsla att var sin egen chef. Visst det är hårt jobb men gör man det man älskar så känns det inte som jobb. Har varit egen i 5 år och ångrar det inte en sekund!

    Stort lycka till!
    Kram Malin

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>