Bastu Lördag

I helgen som gick ,blev vi bjudna till Kallbadhuset i Varberg.
Hade inte varit där innan så det kändes spännande att få åka dit .
På vägen dit visade termometern på bilen 18 grader och solen sken från en klar blå himmel, så där underbart det kan bli en höstdag.
Ska nu erkännas att jag inte är så galen i att bada och inte i ett kallt hav men efter att suttit i bastun en stund , tillsammans med goa vänner och små pratat om ditt och datt , började  man känna sig både svettig och varm långt upp över öronen, så då var det fantastiskt gott att kliva ner i havet.
Trodde aldrig att jag skulle kliva i men jag bestämde mig på väg ner i trapporna , gå nu bara i Erika :)
Under tiden vi satt där började solen gå ner i horisonten, färjan gled förbi in mot hamnen och alla myste av gemenskapen.
En fantastisk och rogivande kväll blev det.
Samlar kvällens upplevelser i min lilla minnesburk, för att ta fram en frusen vinterkväll.

001 007 011 028 036 051

Kram Erika

 

3 reaktion på “Bastu Lördag

 1. Min Lilla Kokvrå

  Vilken härligt mysig kväll! Förstår att du vill bevara den i din minnesburk :) En sån burk ska jag oxå skaffa mig ;) Lägga ner mina gamla minnen som är värda att sparas på, och fylla på med nya, energigivande minnen, för att ta fram och minnas de dagar då livet kanske inte är på topp. Tack för tipset! Kram

  Svara
 2. Jennica

  Modig du är! Är inte heller någon badare av rang, det ska vara väldigt varmt både i luften och vattnet för att jag ska gå i. Men fantastiskt vacker miljö!
  Kram Jennica

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>