Nu är det nära

Att sitta och planera inför öppningen av stugan till nästa vecka efter en lång och go semester, gör mig så glad och förväntansfull, att få möta kunder och att få vara en hjälpande hand till att må lite bättre i  kropp & själ, det driver mig.

Otroligt egentligen att man kan känna så här , för det är ju inte så att jag precis har öppnat min verksamhet . Utan tre år har gått sen jag öppnade Erikas Taktila stunder här hemma på gården och varit färdig massör i 10 år.
Men det är väl rätt för mig eftersom jag känner så här. Drömmer att  jobba heltid med detta , jag får satsa på det.
Allt är möjligt <3

Taktila stunder april 2014 (2)

Önskar alla en riktigt go dag och va rädda om varandra!

Kram Erika

7 reaktion på “Nu är det nära

 1. Home2tiny

  Måste vara underbart att få jobba med något man brinner för o få hjälpa andra till ett bättre mående. Går själv på massage minst en gång i månaden o det hjälper min ömma kropp att må så mycket bättre. Kramisar Tina

  Svara
 2. Jennica

  Hej – vad kul att du hittat till mig!
  Och vad underbart att du verkligen hittat ”din grej”….det är få förunnat! Jag letar fortfarande…. :)
  Jag har suttit och läst lite på din blogg nu och vilken fin blogg du har. Du skriver bra! Jag kommer tillbaka!
  Kram Jennica

  Svara
 3. The Place To Be

  Tjoho vad kul! Ja det är något speciellt med att vara egenföretagare! Även om det ofta är hårt slit, men så tillfredsställande! Det ser helt fantastiskt ut hos dig och jag skulle nästan bli helt mjuk av att bara vara där :-).

  Stort lycka till!
  Kram Malin

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>